• +31612970504
  • info@yourright-foundation.org

Projecten

2019

Vrijwilligersteam Yourright Foundation

In februari zijn we met onze Stichting naar Dar es Salaam gegaan. Daar hebben we de volgende activiteiten verricht:
Workshops knuffels en tassen maken gegeven aan kinderen uit SalaSala, bij Green Pastures Orphanage en Kituo Baba Oreste.
Slaapzalen en gangen geverfd bij Green pastures Orphanage. Ondersteuning verleend aan en adviezen gegeven aan Kituo Baba Oreste over hoe te handelen met meervoudig gehandicapte kinderen.

Ook hebben we vanuit Nederland veel kleding, speelgoed en voeding meegenomen om ter plaatse te verdelen

2018

In februari 2018 is Nicole naar Dar es Salaam afgereisd. Daar heeft zij de kinderen bezocht die in 2015 de workshops hebben gevolgd. Het was om te zien dat deze workshops nog steeds effect sorteren. Zij heeft hier ook verdiepingsmodules gegeven. Daarnaast heeft zij een kindertehuis bezocht en ondersteunende afspraken gemaakt. Veel spullen zijn ook weer die kant op gegaan zoals kleding en speelgoed.

Bezoek aan kindertehuis in Dar es Salaam

2015

Participatief Drama workshop

In mei 2015 zijn Nicole en Branko 2 maanden naar Tanzania geweest. In mei hebben we in het noorden in Marangu kennis gemaakt met Carl-Erik van Mokicco. We hebben uitvoerige gesprekken met hem gevoerd en ook meegekeken naar de manier waarop Mokicco voor kinderen een betere toekomst wil bereiken. Mokicco zorgt ervoor dat straat- of weeskinderen in een gezin of gezinshuis geplaatst worden. Hier ervaren zijn de stabiliteit en veiligheid van een gezin. Mokicco ondersteund deze gezinnen financieel en met raad en daad.
In juni zijn we naar Dar es Salaam gegaan waar Nicole workshops participatief drama aan straatkinderen heeft gegeven en Branko met kinderen uit SalaSala voetbalclinics heeft verzorgd.

Voetbalclinics met kinderen uit SalaSala