• +31612970504
  • info@yourright-foundation.org

Onze partners

In Tanzania werken wij samen met lokale partners. Op deze manier zorgen we ervoor dat onze projecten en initiatieven door blijven gaan, ook als wij er niet bij zijn.


 

Maurizio en Esther Robino

Kituo Cha Baba Oreste is een dagcentrum voor (meervoudig) gehandicapte kinderen. Maurizio en Esther Robino zijn de verantwoordelijken voor de dagelijkse gang van zaken. Met een aantal vaste krachten en vrijwilligers hebben zij de zorg voor circa 50 kinderen.

Carl-Erik and Overa Sahlberg

Carl-Erik heeft gediend als een kerkklerk in de Alsen parochie in Stockholm, waar hij werkte 1976-1983. Daarna was hij actief als zendeling en leraar in de kerkgeschiedenis op het Makumira Lutheran Theologisch College in het noorden van Tanzania. Het verblijf in Tanzania is van groot belang geweest voor zijn familie, en samen met zijn vrouw Overa Sahlberg runnen ze een aantal familiehuizen voor weeskinderen voor ongeveer 200 kinderen in Tanzania, Oeganda en Kenia. 

Achtergrond MOKICCO
MOKICCO (Mount Kilimanjaro Children Care Organization) is een NGO die als doel heeft om weeskinderen en kinderen uit zeer moeilijke omstandigheden te helpen in, in de eerste instantie, Tanzania. Door hen in gezinnen te plaatsen, waar ze hulp krijgen om naar school te gaan, te eten krijgen, gekleed worden en gezondheidszorg en christelijk onderwijs krijgen. Deze familiehuizen worden op die manier een thuis voor deze kinderen voor het leven. In deze woningen mogen niet meer dan 10 kinderen wonen zodat ze het gevoel hebben een gezin te zijn en geen instelling. Elk ouderlijk huis heeft een of twee ouders. 
Tegenwoordig heeft MOKICCO dergelijke eengezinswoningen op de volgende plaatsen: Mbwera, Uganda, Geita (drie woningen), Kahama, Mtu wa Mbu, Wasso, Kwa Pole (Arusha), Karangai, Mbaseni, Kibosho, Maili sita, Mwangaria (twee woningen), Marangu, Komakundi, Mamba, Mwika, Kilosa en Athi River. 
Dit betekent dat MOKICCO 21 gezinswoningen heeft met meer dan 200 kinderen.

Costa Mtweve

Wij zorgen voor kinderen door hen te ontmoeten waar ze zijn, zoals ze zijn en te geloven in wie ze kunnen zijn. We noemen dit ‘contactwerk’.

Jongeren in Afrika staan ​​voor uitdagingen: een opleiding volgen, een baan vinden, hun gezin helpen. Ze leven met politieke instabiliteit en corruptie, beperkte middelen, droogte, ziekten en hongersnood, drugs en alcohol. Ze stellen dezelfde vragen aan tieners over de hele wereld vragen: wie ben ik? Doe ik er toe? De leiders van Young Life vertellen dat ze geliefd zijn en een doel hebben.

Pastor Douglas

Green Pastures Orphanage is een project van Tanzania Child Resque Network (NGO) door Pastor Douglas gerund. Het is opgericht om de behoeftige kinderen in Tanzania te voorzien van hun wettelijke kinderrechten, veroorzaakt door verschillende factoren zoals het recht op onderwijs, juiste medicatie, onderdak en uitgebalanceerde voeding. Het gaat om kinderen tussen de 3 en 18 jaar. Het weeshuis is gelegen in Kinondoni District, Bunju B, langs de weg Bagamoyo, Dar es Salaam.