Mag ik je voorstellen aan Maria?
Ze is een historische persoon in het werk van MOKICCO. Ze is een wees uit Kibosho op de westelijke hellingen van Kilimanjaro. Haar moeder was besmet met HIV, dus de kleine Mary werd ook met die ziekte geboren. De moeder stierf en niemand weet waar haar biologische vader is. Ze is grootgebracht in een van onze twee familiehuizen in Kibosho sinds ze een klein kind was.

Nu is ze 20 jaar oud en een paar weken geleden begon ze te werken in onze boekhandel in Marangu. Dus – zij is de eerste van onze 140 kinderen in onze 26 gezinnen die ook een baan heeft in het MOKICCO-werk! We hopen dat zij de eerste zal zijn in een lange rij van zulke kinderen die in MOKICCO werken.  
Laten we hieraan toevoegen dat we nu ook ons ​​eerste MOKICCO-kind op een bijbelschool hebben. Dat is Hizkia. Hij heeft een moeder maar geen vader en is jarenlang in het ouderlijk huis in Marangu opgegroeid. Nu is hij terug bij zijn moeder in Arusha, maar sinds vorige maand studeert hij muziek aan de bijbelschool Mwika, waar mijn vrouw Overa en ik ook lesgeven. Zijn droom is om een ​​goede muzikant in een kerk te worden.  

Deze laatste maand wil ik ook vermelden dat we een journalist en een fotograaf uit Zweden hebben gehad om artikelen over ons werk te schrijven in vier verschillende kranten en tijdschriften in Zweden. Twee daarvan zijn al met goede reacties gepubliceerd.  
Ik realiseer mij hoe gezegend wij zijn.

Groet, Carl-Erik