• +31612970504
  • info@yourright-foundation.org

Agenda

In onze agenda staan alle activiteiten die wij zelf organiseren of bij aanwezig zijn.

Our agenda lists all activities that we organize ourselves or are present at.

jan
25
za
Benefietdiner Delft on the Move @ Studio Delft On The Move
jan 25 @ 18:00 – 22:30

Delft on the Move bestaat 1 jaar en dit feit gaan we samen met u vieren. Zoals u  van hen mag verwachten doen zij dit op een speciale manier.

Daarom organiseren zij een speciaal

 Pitch-e-Fiet diner

welke door Stichting Yourright Foundation  verzorgd zal worden.

Een unieke gelegenheid om uw organisatie nog meer op de kaart te zetten en kennis te maken met andere organisaties in Delft. Daarnaast krijgt u de gelegenheid om alle aanwezigen via een pitch kennis te laten maken met uw organisatie. Zij filmen de hele avond en uw pitch zullen ze via onze livestream uitzenden via ons YouTube kanaal.

De aanwezige gasten bepalen samen wat de meest aansprekende en/of inspirerende pitch is geweest. Deze organisatie krijgt van Delft on the Move een interview cadeau tijdens één van de live uitzendingen.

Stichting Yourright Foundation verzorgt deze avond een 3-gangen diner (is halal of vegetarisch), voor de drankjes schaft u apart een consumptiepas aan.

Wilt u het feestje meevieren?

Schrijf u dan vandaag in door een mail te sturen naar info@yourright-foundation.org onder vermelding van uw naam, organisatie en met hoeveel personen u aanwezig zult zijn. Uw inschrijving is pas definitief na betaling van de kosten.
Schrijf u snel in want het aantal plaatsen is beperkt.

feb
6
do
Goede Doelen bijeenkomst @ ABN AMRO MeesPierson
feb 6 @ 13:30 – 17:00

ABN AMRO MeesPierson is een ervaren specialist op het gebied van goede doelen en filantropie advies. Veel klanten van ABN AMRO MeesPierson willen met hun vermogen een bijdrage leveren aan een betere wereld, filantropie advies begeleidt hen daarbij. Om onze klanten goed te kunnen adviseren leren we u en uw organisatie graag beter kennen.
Met veel plezier nodigen we u uit voor onze informatiebijeenkomst waar we u meenemen in de wereld van filantropie advies.

Tijdens deze bijeenkomst geven wij meer informatie over de werkwijze van Filantropie Advies, de trends en ontwikkelingen binnen filantropie en geven wij tips voor grote giften werving. Daarnaast is er de gelegenheid om uw stichting kort voor te stellen en ervaringen uit te wisselen met vakgenoten van andere goede doelen die aanwezig zijn. De specialisten filantropie advies zijn bij de bijeenkomst aanwezig.

feb
13
do
Tanzania Reis @ Dar es Salaam TZ
feb 13 – feb 29 all-day

Van 13 t/m 29 februari staat onze 2e vrijwilligersreis gepland.