• +31612970504
  • info@yourright-foundation.org

Agenda

In onze agenda staan alle activiteiten die wij zelf organiseren of bij aanwezig zijn.

Our agenda lists all activities that we organize ourselves or are present at.

dec
12
do
Benefietdiner voor medewerkers (privé event) @ Dunya's Taartenatelier
dec 12 @ 18:00
dec
19
do
Kerstlunch @ ABN AMRO Bank
dec 19 @ 12:00 – 13:00

Yourright Foundation mag voor medewerkers van ABN AMRO een Kerstlunch organiseren. Dit zal voor ongeveer 30-40 medewerkers zijn. De medewerkers betalen de helft van de kosten zelf en AAB betaald de andere helft.

jan
8
wo
Presentatie bij Vrouwen van Nu Heerjansdam
jan 8 @ 20:00 – 21:00

 

De Vrouwen van Nu Heerjansdam hebben besloten om hun Kerstcollecte te doneren aan onze Stichting. Op deze avond geven wij een presentatie over ons werk in Tanzania en zal de cheque overhandigd worden.

feb
6
do
Goede Doelen bijeenkomst @ ABN AMRO MeesPierson
feb 6 @ 13:30 – 17:00

ABN AMRO MeesPierson is een ervaren specialist op het gebied van goede doelen en filantropie advies. Veel klanten van ABN AMRO MeesPierson willen met hun vermogen een bijdrage leveren aan een betere wereld, filantropie advies begeleidt hen daarbij. Om onze klanten goed te kunnen adviseren leren we u en uw organisatie graag beter kennen.
Met veel plezier nodigen we u uit voor onze informatiebijeenkomst waar we u meenemen in de wereld van filantropie advies.

Tijdens deze bijeenkomst geven wij meer informatie over de werkwijze van Filantropie Advies, de trends en ontwikkelingen binnen filantropie en geven wij tips voor grote giften werving. Daarnaast is er de gelegenheid om uw stichting kort voor te stellen en ervaringen uit te wisselen met vakgenoten van andere goede doelen die aanwezig zijn. De specialisten filantropie advies zijn bij de bijeenkomst aanwezig.

feb
13
do
Tanzania Reis @ Dar es Salaam TZ
feb 13 – feb 29 all-day

Van 13 t/m 29 februari staat onze 2e vrijwilligersreis gepland.